dilluns, 30 de juny del 2014

Reuniò amb Nuria Marin



El passat 16 de Juny ens vam reunir amb Núria Marín l'Alcaldessa de la nostra ciutat i el Sr. José Mª Garcia Mompel, sisè tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, li vam esposar la problemàtica de las persones aturades majors de 45 anys que a la ciutat de l’Hospitalet són més de 10000.


Aquesta reunió com la de l'any passat va ser satisfactòria, vam sol.licitar un local per ús exclusiu de l’associació (actualment tenim espai per les reunions a la Regidoria de Santa Eulàlia, s'ha de dir que allà sempre tenim a disposició el que demanen), però necessitem un espai per tenir els documents, i poder fer les tasques derivades de nostra associació.

Vam parlar també de la celebració del segon Congrés de Persones aturades majors de 45 anys, que es celebrarà a l’Hospitalet, l’Ajuntament col·laborarà per la realització, es va decidir la data 27 de novembre, finalment serà el 18 de desembre a l'Auditori Barradas. A més vàrem parlar del pacte local, que volem contactar amb les empreses de la ciutat per sol·licitar feina, que s’han de posar en marxa ajudes pels empresaris de la ciutat que contractin majors de 45 anys, entre d’altres.

Esperem que es concretin les línies d’actuació, seguirem mantenint converses.


Junta de Govern
Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada