divendres, 31 d’octubre del 2014

Assat50, a la Setmana Solidaria de la Creu Roja

   

Assat50 va col.laborar a la primera Setmana Solidària, del 13 al 19 d'octubre, organirtzada per l'Espai de Ciutadania, del que forma part Assat. Va coincidir amb la celebració el dia 16 va coindicir amb el Dia Mundial de l'Alimentació i del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, el 17, segon el calendari de l'ONU. 




Els primers dies de la setmana es van recolliran aliments a les empreses, centres cultural o entitats. Divendres i dissabte la recollida va ser en mercats i supermercats. La Setmana de la Solidaritat va finalitzar amb una gran festa el diumenge 19 d'octubre al matí, als Jardins del Centre Cultural Tecla Sala.


Moltes persones de la nostra associacion van participar, con a voluntaris als punts de recollida d'aliments a mercarts i supermercats el 17 i 18 d’octubre, les tasques van ser informatives als ciutadans, la colocació dels aliments manera ordenada a les capses de recollida. etc.


Va ser una tasca enriquidora, van comprobar la solidaritat de les personas, es van recollir força quantitat d'aliments de caducitat llarga, com llegum seca, tomàquet fregit, tonyina o sardines en llauna, caldo en tetra-brik, oli cacau en pols, cereals per esmorzar, llet, etc.

Activitats com aquestes sempre compensen, i ens sentim orgullosos de participar.



María Hilda LOPEZ 

Junta Assat50



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada