dissabte, 20 de juny del 2015

Taller de Coaching impartit per l'Associació "Soplos de Aire"


              El passat dijous, l'últim dia del taller, els assistents amb Pepa i Paco de "Soplos de Aire"

Des d'Abril i fins dijous passat, socis i sòcies de Assat han realitzat un taller de Coaching impartit per l'Associació "Soplos de Aire"

De forma totalment altruista Pepa i Paco, durant 10 sessions, han fet acompanyament en el temps, ajudant a descobrir i desenvolupar noves oportunitats de millora personal i professional. A través de la conversa i l'aprenentatge continuat, és revisen les creences d'acció i els models mentals al que cadascun de nosaltres estem condicionats des de la infància.

El Coaching és una eina de gestió personal per motivar en la presa de consciència de les destreses en l'àmbit personal, i com desenvolupar al màxim el potencial i utilitzar els recursos a nivell individual. En aquest cas l'enfocament, és per accedir a un lloc de treball i poder dur a terme iniciatives.

Entre els comentaris dels assistents al taller tenim:

  • "Mercès per la vostra orientació, ho he passat genial i agraeixo l'oportunitat d'haver-vos conegut a tots i totes. Una gran i afectuosa abraçada". 
  • "Me uno a lo que dice Eugenio, el taller ha sido un magnífico regalo, la exposición de Miguel, brillante, muy profesional y con ejemplos reales. Gracias a todos los que han hecho posible este taller dándonos su tiempo y conocimientos, en especial a  la asociación Assat y "Soplos de Aire". He salido muy motivada y con la moraleja que vale la pena hacer el esfuerzo de "trabajar para buscar trabajo", nada es gratis". "Os animo a todos a asistir a estos talleres".
  • Hoy he estado en esta última sesión del curso y he constatado el magnífico trabajo realizado por Pepa, Paco y la de hoy por parte de Miguel, muy trabajada y con sabios consejos que sin duda serán muy útiles a la hora de definir la estrategia de búsqueda de empleo. Me quedo con el ejemplo que ha puesto Miguel de su hermano, teniendo una buena formación y buena edad, se prepara una estrategia de 360 contactos para trabajarlos. Ante esto, dos actitudes, una si a  'el le ha costado "yo ni lo intento" la otra mas positiva, seria, si a él con mejores condiciones le ha costado, mí estrategia debe ser de mayor esfuerzo, más ambiciosa, para obtener resultados y a eso nos referimos cuando decimos tu trabajo, es buscar trabajo, no es una frase, no es enviar Currículum, es definir esa estrategia y trabajar, trabajar y trabajar hasta obtener resultados" 
L'any passat també van impartir un altre taller a la nostra associació, per veure el vídeo cliqueu aqui.

Però encara que el taller ha acabat, la setmana vinent es farà una sessió de com millorar el Currículum, gràcies a "Soplos de Aire", pel vostre altruisme"

Moltes mercès

Maria Hilda LOPEZ
Presidenta Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada