diumenge, 17 d’abril del 2016

ASSAT50 ha estat guardonada als II Premis el Llobregat





A Assat50, junt amb les següents entitats hem estat els guardonats als II Premis "ElLlobregat", publicació comarcal del Baix Llobregat i L'Hospitalet. La Gala es va celebrar el passat 14 d'Abril a Sant Boi de Llobregat, les entitats són, FELICITATS A TOTS i TOTES!: 

  • Equipament social i cultural de Can Massallera de Sant Boi.
  • Fundació El Llindar de Cornellà (Premi Ribera Solidària).
  • Ecologistes en Acció – Les Agulles (Premi Afluent Verd)
  • Associació d'Aturats Majors de 50 anys (Premi Aigües Braves)
  • Sonia Corrochano, directora de l'Aeroport de Barcelona –El Prat (Premi a la Major Crescuda)
  • Cristina Manresa, comissària en cap de la Regió Policial Metropolitana Sud de Mossos d'Esquadra (Premi cabal amazònic)
  • Francesc Casbas, periodista (Premi Aigües Cristal•lines, en aquest cas, a títol pòstum) són ja els nous profetes del Baix Llobregat i L'Hospitalet.


A l'acte van assistir quasi dues-centes persones, amb representació política de tots els nivells de l'administració. La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, el subdelegat del Govern d'Espanya a Catalunya, Emilio Ablanedo, l'ex president de Catalunya, José Montilla, a més d'alcaldes i alcaldesses del territori -Lluïsa Moret (Sant Boi), Antoni Balmón (Cornellà), Carles Ruiz (Viladecans), Raquel Sánchez (Gavà) o Maite Aymerich (Sant Vicenç dels Horts)- i altres representants municipals (i supramunicipals) s'han donat cita en una autèntica festa del territori on també han participat les institucions més representatives del Baix Llobregat i L'Hospitalet, en l'àmbit patronal, sindical, policial o social.



Per nosaltres és molt importat haver aconseguir el guardó. Ja va ser una alegria el fet d'estar nominats. el que agraïm molt a "El Llobregat", que es valori la tasca de la nostra entitat és un orgull. Estem segur que tenir aquest premi ens ajudarà en la nostra tasca diària i sobretot a fer–nos més visibles.


Felicitem a totes les entitats nominades i, especialment, a la plataforma Pedro Álvarez l'Hospitalet i Centre  d'Estudis Comarcals Baix Llobregat de Sant Feliu de Llobregat, les dues nominades a la categoria Aigües Braves, també molt mereixedores del premi.


Agraïm a totes les persones que amb el seu suport i esforç han ajudat a la nostra entitat ((col•lectiu de persones (aturades de més de 45 anys) amb dificultats per reinserir-se de nou al món laboral, i que a més pateix l'atur de llarga i molt llarga durada, i amb risc d'exclusió social)), a treballar pels nostres objectius.


Va ser al febrer del 2013, quan 11 persones van constituir Assat50, actualment som 420 socis, entre les nostres finalitats estan la :

  • Cerca activa d'ocupació para persones aturades majors de 45 anys.
  • Donar suport a les persones aturades majors de 45 anys.
  • Ser un punt de trobada de les persones aturades majors de 45 anys.
  • Assessorar i informar a les persones aturades majors de 45 anys

El nostre agraïment també per APMA (Asociación de Parados Mayores Activos de Santa Coloma de Gramenet, que va ser la primera i pionera, i amb la qual i amb 3 entitats més, (Associació de persones aturades de Garrotxa(ADAG40), Col•lectiu d'aturats de Terrassa i Associació d'Aturats en Actiu de Badia del Vallès), vam organitzar el Primer Congrés a Santa Coloma (17-10-2013), mercès a totes.



El 18.12.14, la nostra entitat van organitzar el Congrés sobre l'Ocupació i l'Atur de les Persones de Més de 45 anys,a l’Hospitalet,  i ara el 20 d'Abril, serà el segon també a l'Auditori Barrades, a més el dia 19 a les 20 al mateix lloc, estrenarem l’obra de teatre "45 + l' ODISSEA" que estem preparant Plàudite Teatre i Assat.


Finalment, vull dedicar aquest premi totes les persones que ens han votat, i que han fet possible aconseguir-lo, elles són les veritables protagonistes.

Maria Hilda LOPEZ
Presidenta ASSAT50

1 comentari:

  1. Muchas felicidades de todo corazón, para todas/os los socios que son parte de ASSAT45,sin ellos no se podría reivindicar nuestro problema que nos concierne a todos un cordial saludo.

    ResponElimina