dissabte, 19 d’agost del 2017

Barcelona no té por!


Cent mil persones van dir ahir a plaça de Catalunya "no tenim por"

Barcelona ahir al minut de silenci fet a la plaça de Catalunya les 12,00 h. va dir "no tenim por", va ser una veu improvisada i unànime, per expressar la repulsa davant de l'horror i la barbàrie per l'atepmtat terrorista patit. Més de cent mil persones van estar a la plaça i els seus voltants, segons dades de l'Ajuntament de la ciutat.

La força i la unió de tots, s'ha imposat als assassins que de manera indiscriminada van matar el dimecres dia 17 a les 17 h, a 14 persones i van ferir a 126, de 34 nacionalitats,
una atrocitat que sens dubte mai s’oblidarà. Curiosament ahir dia 18 d'Agost, va fer 81 anys que van matar a Federico Garcia Lorca, i les xarxes han recuperat els versos que el poeta va dedicar a Barcelona.

Molts han sigut els actes de solidaritat que s'han vist per expressar la condemna, la repulsa i l'horror davant la barbàrie terrorista. Moltes persones anònimes es van implicar atenent a les víctimes i van col·laborar amb els agents policials.


Aquesta preciosa ciutat que és la meva (on vaig néixer), una de les més visitades del món, oberta al món, cosmopolita, acollidora valent i solidària, ahir es va aixecar amb ràbia i tristesa, però ha demostrat que no té por, que està unida, que té força, i a la vegada condemna, mostra repulsa i persegueix l'atemptat patit.


Milers de persones ahir a la Rambla al lloc de l'atemptat 


Des d'Assat50 rebutgem i condemnem de forma unànime i amb repulsa, la violència i qualsevol forma de terrorisme, que mata indiscriminadament, i trenca la vida de persones innocents, manifestem la nostra solidaritat i el nostre suport a les víctimes i les seves famílies, així com reconeixem el treball de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, els Mossos d'Esquadra a la Guàrdia Urbana. 

De la mateixa manera, expressem el nostre suport i repulsa a Cambrils (Tarragona) localitat turística de platja, per a l'atemptat que va patir unes hores després del de Barcelona, on va morir una persona i van haver-hi sis ferits. El municipi també li planta cara al terrorisme.
 
La Plaça Catalunya ahir, amb millers de persones sense por, amb gran silenci i civisme


Estic orgullosa de la meva Barcelona a la qual estimo, i demostra gran civisme i que "no te por", pel que crec la llibertat i la democràcia està garantida.



Maria Hilda LOPEZ PEREZ

Presidenta Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada